Moderne bank stofferen

Heeft u een mooie bank waar u erg aan gehecht bent maar waarvan de stof zijn langste tijd heeft gehad? U hoeft de bank niet af te danken. U kunt deze namelijk opnieuw laten stofferen. Ons bedrijf is al vele tientallen jaren gespecialiseerd in het opnieuw stofferen van banken en stoelen. Zo kunt u uw dierbare bank, misschien wel een erfstuk uit de familie, of gewoon een bank waar u graag op zit, nog vele jaren blijven gebruiken. Een moderne bank stofferen is een vak apart, waar onze professionele stoffeerders goed in zijn geschoold. Wanneer u uw bank bij ons aanbiedt om opnieuw te laten stofferen zullen wij er alles aan doen om uw bank weer als nieuw bij u af te leveren.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Laat uw moderne bank stofferen door een professioneel bedrijf

Wanneer u erg aan uw bank gehecht bent, en dat bent u als u deze bank opnieuw wilt laten stofferen, want anders zou u wel een nieuwe bank kopen, wilt u natuurlijk dat dit goed en professioneel gebeurt. Een moderne bank stofferen is een klus die niet zomaar iedereen kan. Dit is werk voor een goed opgeleide meubelstoffeerder en deze mensen hebben wij in dienst. Wij zijn er trots op dat ons bedrijf al zo veel jaren bestaat en nog steeds vele gewaardeerde klanten heeft. Wij hopen ook u binnenkort aan ons klantenbestand te kunnen toevoegen.

Vraag vrijblijvend informatie over het stofferen van uw bank

Wilt u uw moderne bank laten stofferen, neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en het te verwachten resultaat. U kunt ons bellen op telefoonnummer 050 – 31 34 398. Neemt u liever contact met ons op via e-mail, stuur uw bericht dan naar info@dijkemameubelstoffeerders.nl of vul het contactformulier op onze website in.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl