Meubilair stofferen Groningen

Heeft u een mooie oude bank of stoel die al vele jaren in de familie is? Dan is dat meubel wellicht toe aan nieuwe bekleding. U kunt voor meubilair stofferen in Groningen of omgeving terecht bij Dijkema Meubelstoffeerders. Wij werken al ruim 50 jaar met veel plezier en oog voor vakmanschap aan de aan ons toevertrouwde meubelen. Wij zorgen er uiteraard voor dat de oude leunstoel van opa zijn identiteit zoveel mogelijk behoudt, ook nadat hij is voorzien van nieuwe bekleding.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Kies voor professioneel meubilair stofferen in Groningen

Heeft u een bankstel waar u erg aan gehecht bent, maar waarvan de bekleding begint te slijten? Geen probleem. U kunt bij Dijkema terecht. Meubilair stofferen in Groningen is ons dagelijks werk. Wij verwijderen met zorg de oude bekleding en brengen een nieuwe stoffering aan. Wij bespreken uiteraard met u welke stof het beste past bij het bankstel. Dit hoeft uiteraard niet dezelfde kleur te zijn. Stofferen biedt bij uitstek de kans om eens voor een andere kleur of motief te kiezen. U zult gegarandeerd tevreden zijn met het resultaat.

Vraag een offerte voor uw stoffeeropdracht

Wilt u een bank of stoel door ons laten stofferen? Vraag dan direct een offerte aan bij Dijkema Meubelstoffeerders. Wilt u met ons in contact komen? U kunt ons bereiken via telefoonnummer 050 – 31 34 398 tijdens onze openingstijden. U kunt ons ook een e-mail sturen, het adres is info@dijkemameubelstoffeerders.nl. Wij zullen u dan zo snel mogelijk een antwoord sturen op uw vraag of een passende offerte voor uw stoffeeropdracht.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl