Meubelstoffering

Specialist op het gebied van meubelstoffering

Begint de bekleding van uw bank of bijvoorbeeld fauteuil ernstig te slijten? Het vervangen van deze meubelstukken is in zo’n geval lang niet altijd noodzakelijk. Heeft u al eens gedacht aan het opnieuw stofferen van de bank? Dijkema Meubelstoffeerders is uw specialist op het gebied van meubelstoffering. Wij verwijderen de bestaande bekleding van uw bank of fauteuil, om deze vervolgens opnieuw te bekleden met de door u gewenste stof. Het opnieuw bekleden van een meubelstuk kunnen we indien gewenst combineren met het opvullen van de zitting. Zo biedt de bank of fauteuil u weer een stevig zitvlak.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Verschillende opties bij meubelstoffering

Wanneer u voor meubelstoffering kiest bij Dijkema Meubelstoffeerders, bieden we u een breed scala aan mogelijkheden. U heeft bij ons keuze uit tal van verschillende soorten stoffen, die in ieder in diverse kleuren worden aangeboden. Kiest u voor een hele zachte stof met een warme kleur, of mag de stof wat strakker en moderner zijn? Door de verschillende mogelijkheden aan u voor te leggen, helpen we u tot een weloverwogen keuze te komen. De keuze voor meubelstoffering is niet alleen interessant wanneer de huidige bekleding van uw meubels versleten is geraakt. U kunt hier ook voor kiezen, wanneer u de gekozen interieurstijl in huis wijzigt.

Meubelstoffering toepassen op uw meubels

Neem eens contact met ons op, wanneer u meer wilt weten over de hulp die we u bieden op het gebied van meubelstoffering. Dijkema Meubelstoffeerders is u niet alleen van dienst bij het opnieuw bekleden van een losse bank of fauteuil. Ook voor complete projecten, zoals de meubelstoffering van een boot of caravan, kunt u bij ons terecht. Meubels lijken nadien weer als nieuw! Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl