Meubelstoffering Paddepoel

Professionele meubelstoffering bij Paddepoel

Wanneer de bekleding van uw bank, fauteuil of bijvoorbeeld eetkamerstoelen begint te slijten, is dat geen reden om de meubels direct te vervangen. Vaak bieden de meubels nog voldoende comfort en hoeft uitsluitend de bekleding vernieuwd te worden, om deze nog jaren te kunnen blijven gebruiken. Het is een goedkopere en duurzamere optie dan het vervangen van het meubilair. Voor een professionele meubelstoffering bij Paddepoel kunt u terecht bij Dijkema Meubelstoffeerders. Wij hebben een ruime ervaring in het opnieuw bekleden van verschillende soorten meubels. Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Mogelijkheden bij meubelstoffering rond Paddepoel

Het inschakelen van onze vakmensen voor meubelstoffering bij Paddepoel betekent dat u verzekerd bent van een breed scala aan mogelijkheden. U heeft bij ons keuze uit tal van verschillende soorten stoffen. Het ene stofje is wat zachter dan het ander, evenals dat de ene optie een opvallend patroon heeft en de andere veel neutraler is. De diversiteit aan mogelijkheden maakt dat we u vrijwel zeker een stof kunnen bieden die aansluit op uw wensen. Meubelstoffering bij Paddepoel bieden we zowel aan voor losse meubels, zoals uw bank of fauteuil, maar ook voor complete projecten. Denk aan het opnieuw stofferen van het interieur in uw camper of caravan.

Aan de slag met meubelstoffering bij Paddepoel

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden die we u bieden op het gebied van meubelstoffering bij Paddepoel. Kijk alvast eens rond op onze website voor een impressie van uw opties. Heeft het uw interesse gewekt, om meubilair in huis als nieuw te laten lijken? Neem in dat geval eens contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen. Overigens kunt u niet alleen voor meubelstoffering bij Paddepoel bij ons terecht; ook bij het vullen van meubels helpen we u graag.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl