Meubelstofferen Haren

Misschien heeft u hem wel: zo’n lekkere stoel waarin u helemaal wegkruipt en die zo ontzettend lekker zit. Alleen de stof begint nu zo langzamerhand toch echt wel te slijten. Maar u wilt geen afstand doen van die stoel, want hij zit zo lekker en u heeft hem al zo lang in huis dat hij deel uitmaakt van het gezin. Dan is er gelukkig een prima oplossing, namelijk het inschakelen van een meubelstoffeerder. Wilt u meubelstofferen Haren dan bent u aan het juiste adres bij Dijkema Meubelstoffeerders.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Meubelstofferen Haren voor een langer leven van uw meubels

Wilt u langer plezier hebben van uw geliefde meubels, gun ze dan een tweede leven met een nieuw stofje. Wij kunnen uw stoelen of banken vakkundig voorzien van nieuwe bekleding zodat ze er weer als nieuw uitzien en u er nog jarenlang plezier van kunt hebben. Laat uw stoel of bank door ons beoordelen en wij kunnen er in veel gevallen weer een mooi en zo goed als nieuw meubelstuk van maken.

Wilt u graag uw bank of stoel laten stofferen? Vraag dan een offerte aan

Overweegt u een tweede leven voor uw meubels? Dan brengen wij graag een offerte uit voor het vakkundig stofferen van uw stoelen of uw bankstel. Wij werken uitsluitend met topkwaliteit materialen zodat uw meubels er weer een flink tijdje tegen kunnen. Wilt u meer informatie, bel ons dan gerust op telefoonnummer 050-3134398. U kunt natuurlijk ook een berichtje sturen naar ons e-mailadres info@dijkemameubelstoffeerders.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl