Meubels vakkundig laten stofferen in Groningen

Bent u op zoek naar een veelzijdige meubelstoffeerder uit Groningen? Dan kan Dijkema Meubelstoffeerders u van dienst zijn! Wij kunnen hele diverse klussen op het gebied van stofferen voor u uitvoeren en doen dat altijd op een zeer vakkundige manier. Om u een goed beeld te geven van wat wij allemaal kunnen, hebben wij onze verschillende werkzaamheden op een rijtje gezet.

Zoals u ziet kunnen wij u met hele verschillende klussen op het gebied van stofferen van dienst zijn. En of het nou gaat om het stofferen van een klassieke zitstoel of de banken in een caravan, wij tonen altijd vakmanschap.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

400 staalboeken met stoffen en kleuren voor stofferen meubels in Groningen

Heeft u al enig idee hoe u uw meubels door ons in Groningen zou willen laten stofferen? Om inspiratie op te doen kunt u kijken in de meer dan 400 staalboeken die wij in onze winkel hebben liggen. Hieruit kunt u kiezen uit talloze verschillende stoffen en verschillen kleuren. Daarmee laten we zien hoe veelzijdig we zijn en wat we allemaal met uw meubels kunnen doen. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken uit al die stoffen? Wij denken graag met u mee en adviseren u graag.

Meubels laten stofferen in Groningen en laten voorzien van een nieuwe vulling

Als u ervoor kiest om uw meubels in Groningen door Dijkema Meubelstoffeerders te laten stofferen, dan zorgen wij tevens voor een goede, kwalitatieve en bovenal comfortabele vulling van uw meubels. Hiermee is een hoog zitcomfort gegarandeerd en wordt voorkomen dat de stof van uw meubels snel zal slijten. Wilt u meer weten over het laten stofferen van uw meubels in Groningen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl