Meubelstofferen Drenthe

Veel mensen zijn erg gehecht aan hun meubels. De mooie bank die al vele jaren in de woonkamer staat, of die mooie antieke stoel die nog van opa is geweest. Het probleem is alleen dat de stof van bank of stoel op een zeker moment gat slijten. Weg doen is zonde en gelukkig hoeft dat ook niet. U kunt een beroep doen op Dijkema Meubelstoffeerders voor vakkundig meubelstofferen in Drenthe. Ons bedrijf heeft inmiddels tientallen jaren ervaring, de kennis is van vader op zoon overgedragen.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Meubelstofferen in Drenthe door vakbekwame stoffeerders

U kunt uw favoriete bank of stoel met een gerust hart aan ons overlaten. Wij voorzien uw meubelstuk vakkundig van nieuwe bekleding. Uiteraard houden we daarbij rekening met uw wensen en met de stijl van het meubel dat wij voor meubelstofferen in Drenthe krijgen aangeboden. Wij halen uw meubelstukken bij u thuis op en brengen ze nadat de stofferig gereed is ook weer netjes bij u terug. U hoeft dus geen vervoer te regelen. Wij spreken met u een datum af wanneer u uw meubels weer terug kunt verwachten.

Maak een afspraak voor het stofferen van uw meubels

Bent u op zoek naar een deskundige voor meubelstofferen in Drenthe? Neem dan zeker contact op met Dijkema Meubelstoffeerders. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 050 – 31 34 398. U kunt ook een bericht aan ons sturen via het contactformulier op de website of gebruik ons e-mailadres info@dijkemameubelstoffeerders.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vraag of offerteaanvraag te beantwoorden.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl