Meubelstoffeerders

Meubels als nieuw laten lijken met hulp van meubelstoffeerders

Een oudere bank of stoel hoeft niet direct afgevoerd te worden, wanneer de bekleding hiervan versleten raakt. Met de hulp van professionele meubelstoffeerders laat u het meubelstuk weer als nieuw lijken. Er zijn een aantal factoren om rekening mee te houden bij het inschakelen van meubelstoffeerders. Welke stof wenst u bijvoorbeeld? Wat is een geschikte kleur voor de nieuwe bekleding van uw meubels? Enzovoorts. Naast het laten stofferen van losse meubelstukken, bieden meubelstoffeerders vaak ook de mogelijkheid aan om projecten uit te voeren. Denk aan het stofferen van een volledige caravan of boot.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Meubelstoffeerders vullen bestaande meubels op

Ook handig is het laten opvullen van bestaande meubels door meubelstoffeerders. Laat de meubels van wat extra schuimrubber voorzien, om het comfort te herstellen. Een meubelstuk staat soms al jaren op de vaste plek in de kamer. Het is zonde om deze te moeten vervangen als de bekleding begint te slijten, of de stoel diens comfort verliest. Het stofferen van een bestaand meubelstuk is daarbij vaak goedkoper dan het vervangen hiervan. Zo kunt u op uw favoriete stoel of bank blijven zitten! Er zijn verschillende meubelstoffeerders die u kunnen helpen.

Advies van meubelstoffeerders

Voordat u de meubels opnieuw laat stofferen, kan het advies van ervaren meubelstoffeerders wenselijk zijn. De meubelstoffeerders kunnen samen met u vaststellen welk type stof en welke kleur het beste past bij de rest van uw interieur. Mogelijk wilt u uw bestaande interieur een make-over geven, zonder alle meubels te moeten vervangen. Ook in zo’n situatie kan de hulp van professionele meubelstoffeerders wenselijk zijn. Ze kunnen u adviseren over de stoffen en kleuren die goed passen bij de interieurstijl die u nastreeft.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl