Meubelstoffeerderij Winsum

Bent u op zoek naar een ervaren meubelstoffeerderij nabij Winsum die uw oude meubelen weer een nieuwe look kan geven? Laat u eens informeren door meubelstoffeerderij Dijkema. Dijkema zit al jaren in het vak en geeft iedere meubel een modern en fris uiterlijk.   

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Laat meubelstoffeerderij Dijkema nabij Winsum uw meubelen een nieuwe look geven

Wilt u uw interieur veranderen of opfrissen? Nieuwe meubelen kopen is een dure oplossing. Heeft u er wel eens aan gedacht om uw meubelen opnieuw te laten stofferen? Hiermee krijgen ze een frisse look en zijn ze weer zo goed als nieuw!

Dijkema meubelstoffeerderij nabij Winsum heeft veertig jaar ervaring met het stofferen van meubelen. U kunt bij ons rekenen op deskundigheid en vakmanschap. Wij zorgen ervoor dat u weer jaren vooruit kunt met uw meubelen. De dienstverlening van meubelstoffeerderij Dijkema nabij Winsum is erg uitgebreid. Wij stofferen niet alleen meubelen voor thuis, maar doen bijvoorbeeld ook grote projectinrichtingen. U kunt bij ons terecht voor de stoffering van:

Dijkema Meubelstoffeerderij nabij Winsum biedt een ruime keuze aan stoffen

Alleen door te werken met de beste materialen zorgen we ervoor dat u jaren kunt genieten van uw zo goed als nieuwe meubelen. Bij Dijkema meubelstoffeerderij nabij Winsum vindt u dan ook alleen stoffen, leer en vullingen van topkwaliteit. Onze collectie wordt getoond in maar liefst 400 staalboeken. Genoeg keuze dus! Uiteraard kunt u een aantal staalboeken mee naar huis nemen om thuis nog even rustig naar de stoffen te kijken. 

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl