Meubelstoffeerderij Uithuizen

Als u uw meubelen een nieuw uiterlijk wilt geven bent u aan het juiste adres bij meubelstoffeerderij Dijkema nabij Uithuizen. Wij zitten al jaren in het vak en weten precies hoe we uw oude meubelen een frisse en moderne look geven. We bieden een ruime keuze aan stoffen, leer en stevige of zachte vullingen.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Dijkema meubelstoffeerderij nabij Uithuizen kan elke type meubel op professionele wijze bekleden

Stofferen is een stuk goedkoper en kan uw woning net zo’n nieuw en trendy uiterlijk geven als nieuwe meubelen. Meubelstoffeerderij Dijkema nabij Uithuizen is een zeer ervaren en vakkundige specialist in meubelstoffering en wij zijn u dan ook graag van dienst!

In de afgelopen veertig jaar hebben we vele particulieren, bedrijven en instellingen bediend. Wij zijn dan ook van alle markten thuis en kunnen huismeubelen stofferen, maar we doen ook complete projectinrichtingen. Wij stofferen onder andere:  

Voor kwaliteit gaat u naar Dijkema Meubelstoffeerderij nabij Uithuizen

Kiest u voor meubelstoffeerderij Dijkema nabij Uithuizen, dan kiest u voor kwaliteit. Wij werken met de beste stoffen en leer. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleur en dessins. We adviseren u graag over kleurgebruik en wat past bij uw huidige inrichting.

U kunt onze stoffen- en leercollectie bekijken in onze staalboeken. Daar hebben we maar liefst 400 van, dus er is genoeg keuze. Wilt u er nog even over nadenken? Dan kunt u een aantal staalboeken mee naar huis nemen.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl