Meubelstoffeerderij Roden

Voor een professionele en veelzijdige meubelstoffeerderij nabij Roden gaat u naar Dijkema Meubelstoffeerderij. Dijkema Meubelstoffeerderij zit al veertig jaar in het vak en voert vele verschillende klussen uit op het gebied van stofferen.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Uitgebreide dienstverlening van Dijkema Meubelstoffeerderij nabij Roden

Met nieuwe stoffering krijgen uw meubelen een nieuw en fris uiterlijk. Omdat meubelstoffering een stuk goedkoper is, geven veel mensen hier de voorkeur aan. Als u het laat doen door een professional als Dijkema kunt u rekenen op kwaliteit en vakmanschap.

U kunt voor verschillende klussen terecht bij onze Meubelstoffeerderij nabij Roden. Grote klussen en kleine klussen, klussen binnenshuis of buitenshuis, wij staan graag voor u klaar. Om u een indruk te geven van onze uitgebreide dienstverlening zetten we graag op een rij wat wij zoal stofferen:

Meubelstoffeerder nabij Roden met ruime keuze aan kleuren, stoffen en vullingen

Dijkema Meubelstoffeerderij nabij Roden biedt een grote diversiteit aan kleuren, stoffen en leer. Deze kunt u bekijken in onze staalboeken. Wij beschikken over zo’n 400 staalboeken, dus er is genoeg keuze! Dat maakt het lastig te kiezen, maar uiteraard helpen we u hierbij. Uiteraard kunt u een aantal staalboeken mee naar huis nemen om er even rustig over na te denken.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl