Meubelstoffeerderij Hoogezand

Dijkema nabij Hoogezand geeft als ervaren meubelstoffeerderij uw oude of versleten meubelen een nieuw en fris uiterlijk. Wij zitten al veertig jaar in het vak, dus u kunt bij ons rekenen op deskundigheid en vakmanschap.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Geen klus is te groot voor onze meubelstoffeerderij nabij Hoogezand

Zit u eraan te denken om nieuwe meubelen te kopen? Stofferen is een stuk goedkoper en als u het laat doen door een professional ziet het er perfect uit. Dijkema nabij Hoogezand is u graag van dienst. Met professionele meubelstoffering maken we uw meubelen zo goed als nieuw en zo krijgt uw woning een compleet nieuwe look.

De specialisten van Dijkema meubelstoffeerderij nabij Hoogezand zijn zeer ervaren. Dankzij deze ervaring kunnen zij u op vele manier van dienst zijn. Zo bent u bij onze meubelstoffeerderij aan het juiste adres voor meubelbekleding, maar ook projectinrichting. We zetten het graag op een rij:

Geen klus is te groot voor onze meubelstoffeerderij nabij Hoogezand!

Ga voor kwaliteit bij Dijkema Meubelstoffeerderij nabij Hoogezand

Om de beste kwaliteit te kunnen leveren werkt Dijkema meubelstoffeerderij nabij Hoogezand alleen met de beste stoffen. Binnen onze collectie vindt u een ruime keuze aan stoffen van verschillende materialen en in verschillende kleuren. Uiteraard kunnen we u hierover adviseren. Twijfelt u tussen een aantal stoffen? Dan kunt u het staalboek mee naar huis nemen om er nog eens rustig naar te kijken.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl