Meubelstoffeerderij Haren

Voor een ervaren meubelstoffeerderij in Haren gaat u naar Dijkema. We stofferen al veertig jaar meubelen voor verschillende klanten. Om aan iedere klantvraag te kunnen voldoen leveren wij maatwerk. Geen enkele meubel is tenslotte hetzelfde!

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Onze meubelstoffeerderij in Haren is van alle markten thuis

Dijkema meubelstoffeerderij kan uw woning voor een scherpe prijs een nieuw uiterlijk geven. Stofferen is dan ook altijd goedkoper dan kopen. Wij zorgen ervoor dat u weer kunt genieten van de meubelen waar u al jaren plezier van heeft gehad.

Met veertig jaar in het vak is geen enkele stoffeer klus te groot voor Dijkema meubelstoffeerderij in Haren. We kunnen u dan ook op vele manieren tot dienst zijn, van stoelen tot complexe scheepsbanken. We zetten onze diensten graag voor u op een rij. Wij stofferen:

Bij onze meubelstoffeerderij in Haren kunt u altijd rekenen op service en kwaliteit

Bij onze meubelstoffeerderij in Haren gaan we alleen voor het beste van het beste. Door te werken met goede en stevige stoffen kunnen we onze klanten kwaliteit bieden. Binnen ons assortiment vindt u een ruime collectie stoffen van topmerken, weergegeven in maar liefst 400 staalboeken. U kunt uiteraard een aantal boeken meenemen om te kijken of de stof past bij uw woning.

Als u een keuze heeft gemaakt halen we de meubelen gratis op en leveren deze vervolgens gratis weer af. Wilt u meer weten? Kom langs in onze winkel in Haren of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl