Meubelstoffeerderij Assen

Dijkema Meubelsstoffeerders is de juiste meubelstoffeerderij voor Assen en omgeving. Of u nu oude meubelen in goede staat wil herstellen of uw meubelen in een nieuw jasje wilt steken, als meubelstoffeerderij in de buurt van Assen kunnen wij uw meubelen op passende wijze stofferen. Wij beschikken over moderne en klassieke stoffeermethodes waarmee zowel klassieke, authentieke meubelen of moderne meubelen op perfecte wijze hersteld kunnen worden.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Meubelstoffeerderij Assen voor het stofferen van klassieke en moderne meubelen

Klassieke oude meubelen worden op ambachtelijke wijze prachtig gerestaureerd. Ook moderne meubelen kunnen worden voorzien van goede stoffering zodat u weer jarenlang van uw moderne meubelen kunt genieten. Dijkema Meubelstoffeerders is de meubelstoffeerderij in de buurt van Assen waar het draait om stofferen met 100% vakmanschap en kwaliteit. Wij zijn aangesloten bij het Stoffeer Gilde, een branchevereniging waar meerdere stoffeerders bij aangesloten zitten en waar het draait het om kennis, ambacht en creativiteit. Zo bent u bij ons op de juiste plek wanneer u op zoek bent naar een meubelstoffeerderij voor Assen en omgeving.

Uw perfecte meubelstoffeerderij nabij Assen is Dijkema Meubelstoffeerders

U heeft een ruime keuze in verschillende soorten stoffen, leer en ander materiaal voor de juiste stoffering die past bij uw stijl en wensen. De ruim 400 staalboeken geven u de mogelijkheid de juiste stoffering te vinden die past bij uw stijl en wensen. Ook is er een groot assortiment van schuimrubber voor een goede opvulling van de meubelen en kussens. De benodigde materialen voor de passende stoffering van uw meubelen zijn allen van hoogwaardige kwaliteit en worden geleverd door vaste leveranciers. Door de jarenlange ervaring is Dijkema Meubelsstoffeerders de meubelstoffeerderij rond Assen die u zoekt. Neem vrijblijvend contact op.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl