Meubelstoffeerder

Hulp van een professionele meubelstoffeerder

Is de bekleding van uw meubels versleten? Bent u uitgekeken op de huidige stijl van uw interieur? In beide gevallen is het vervangen van meubels niet direct noodzakelijk. Schakel onze professionele meubelstoffeerder in, om uw interieur op te frissen. Wij halen de oude bekleding van uw meubels en vervangen deze door een nieuw laagje stof! Op deze manier lijken uw meubels weer als nieuw en sluiten ze aan op uw persoonlijke smaak. Heeft u al een beeld van het type stof waarmee u de meubelstukken wenst te bekleden? We helpen u graag op weg!

Meubelstoffeerder biedt u altijd een passende oplossing

De diversiteit aan stoffen maakt dat we u vrijwel altijd een passende oplossing aan kunnen bieden. Door voorbeelden van stoffen te laten zien, krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden die u heeft. Kiest u voor een moderne uitstraling van de meubels, of geeft u de voorkeur aan een klassieke look? Het voordeel van het inschakelen van een meubelstoffeerder is dat het comfort van de meubels niet verloren gaat. Vaak vormt het zitvlak van een bank of stoel zich naar de vorm van uw lichaam. Zou u een nieuw meubelstuk kopen, dan duurt het enige tijd voordat deze hetzelfde comfort biedt als uw bestaande meubels.

Direct een afspraak maken met onze meubelstoffeerder

Wilt u meer weten over hetgeen wij als meubelstoffeerder voor u kunnen betekenen? Neem eens contact met ons op! Samen zoeken we naar de stof die het beste past bij uw wensen. Laat ons u adviseren over de verschillende mogelijkheden. Zo zorgen we er samen voor dat u nog een lange tijd kunt genieten van uw bestaande interieur in huis!

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl