Meubelstoffeerder Zuidwolde

Ervaren meubelstoffeerder bij Zuidwolde

Bent u op zoek naar een ervaren en professionele meubelstoffeerder in Zuidwolde? Dijkema Meubelstoffeerders helpt u graag verder. Het is zonde om een versleten stoel of bank direct te vervangen. Door de zitting op te vullen en de bekleding te vernieuwen, gaat het meubelstuk in veel gevallen nog jaren mee. Daarbij zit een nieuw meubelstuk doorgaans veel minder prettig dan uw oude, vertrouwde fauteuil of bankstel. Voor het opnieuw bekleden van welk meubelstuk bent u op zoek naar een geschikte meubelstoffeerder in Zuidwolde?

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Mogelijkheden bij meubelstoffeerder in Zuidwolde

Als meubelstoffeerder bij Zuidwolde kunnen we u met verschillende soorten klussen helpen. Niet alleen kunt u bij ons terecht voor het opnieuw bekleden van een fauteuil, eetkamerstoel of bank. Ook voor projecten kunt u ons benaderen. Denk bijvoorbeeld aan het vernieuwen van de volledige bekleding van uw caravan of boot. De caravan lijkt na deze klus weer als nieuw en sluit aan op de laatste interieurtrends! U heeft bij ons keuze uit een breed scala aan stoffen. Daarnaast verschillende stoffen sterk van elkaar in kleur. Zo vindt u altijd een type stof, die goed past bij de rest van de meubels in uw woning, caravan of bijvoorbeeld bedrijfspand.

Advies van meubelstoffeerder bij Zuidwolde

Twijfelt u of het de moeite waard is om uw versleten meubel naar onze meubelstoffeerder bij Zuidwolde te brengen? We adviseren u er graag over! Neem eens contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen. Ook laten we u bij een eerste kennismaking graag voorbeelden zien van reeds uitgevoerde projecten. Dit geeft u een goed beeld van hetgeen u van ons mag verwachten bij het opnieuw laten bekleden van uw meubels. U heeft er weer jaren plezier van!

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl