Meubelstoffeerder Zuidlaren

Professionele meubelstoffeerder in Zuidlaren

Is de bekleding van uw bankstel of bijvoorbeeld fauteuil te slijten? Het hoeft niet direct reden te zijn om het meubelstuk te vervangen. Vertrouw op de ervaring van onze meubelstoffeerder bij Zuidlaren! Wij kunnen het meubel weer als nieuw laten lijken, door deze van een nieuwe bekleding te voorzien. U heeft hierbij keuze uit een breed scala aan stoffen. Niet alleen wisselend in type materiaal, maar ook in stijl. Gaat u voor een strakke, moderne stof? Geeft u de voorkeur aan een stof met een klassiek patroon? De diversiteit aan mogelijkheden die onze meubelstoffeerder bij Zuidlaren biedt, maakt dat u altijd een bekleding vindt die op uw wensen aansluit.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Meubelstoffeerder bij Zuidlaren inschakelen voor een project

Niet alleen voor het opnieuw laten bekleden van losse meubels kunt u een meubelstoffeerder bij Zuidlaren inschakelen. Reken ook op de hulp van een meubelstoffeerder voor complete projecten. Denk aan het stofferen van een caravan, camper of bijvoorbeeld boot. Door het meubilair opnieuw te stofferen, lijkt uw accommodatie weer als nieuw. Tijd om op vakantie te gaan! Net als bij het bekleden van losse meubels, heeft u ook hierbij een ruime keuze aan stoffen.

Advies van onze meubelstoffeerder bij Zuidlaren

Twijfelt u of het opnieuw bekleden van uw meubels de moeite waard is? Neem eens vrijblijvend contact op met onze meubelstoffeerder bij Zuidlaren. Deze kan u meer vertellen over de voordelen van het stofferen van meubels. Tevens kan deze u voorbeelden laten zien van projecten die eerder uitgevoerd zijn. Naast de mogelijkheid om de bekleding te vernieuwen, kunt u de meubels laten vullen met schuimrubber. Het verbetert het zitcomfort van de fauteuil of het bankstel.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl