Meubelstoffeerder Paterswolde

Ervaren meubelstoffeerder in Paterswolde

Oude meubels hoeft u niet direct weg te gooien! Vaak is het mogelijk ze te laten herstellen door een meubelstoffeerder in Paterswolde. Vertrouw bijvoorbeeld op de kennis en ervaring van de specialisten van Dijkema Meubelstoffeerders. Samen met u bekijken we welke stof qua materiaal en stijl het beste op uw wensen aansluit. Het herstellen van de bekleding van een bank of bijvoorbeeld fauteuil biedt verschillende voordelen. Niet alleen is het vaak goedkoper dan het vervangen van een meubelstuk. Ook gaat het comfort van het meubelstuk niet verloren. Vaak past een meubelstuk zich qua vormen aan naar uw lichaam.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Meubelstoffeerder in Paterswolde voor een project

Niet alleen voor het opnieuw bekleden van losse meubels kunt u onze meubelstoffeerder in Paterswolde inschakelen. Reken ook op onze hulp, wanneer u een compleet project wilt laten uitvoeren. Bij projecten kunt u bijvoorbeeld denken aan het vervangen van de bekleding in een caravan of op een boot. Door de bekleding te vervangen lijken dergelijke objecten als nieuw! Het vervangen van de bekleding is niet alleen interessant bij slijtage. Ook wilt u de stijl van het interieur mogelijk eens in de zoveel jaar vernieuwen. Onze meubelstoffeerder in Paterswolde biedt u de gewenste hulp.

Advies van onze meubelstoffeerder in Paterswolde

Bent u benieuwd naar de verschillende soorten stoffen die we u kunnen bieden? Zoekt u een specifieke kleur stoffering voor uw bank of stoel? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We leggen de verschillende mogelijkheden graag aan u voor en kunnen u voorbeelden laten zien van reeds uitgevoerde projecten. Als meubelstoffeerder bij Paterswolde helpen we u ook graag bij het opvullen van een bank of stoel. Het vergroot het comfort van een meubelstuk.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl