Meubelstoffeerder Leek

Een ouderwetse meubelstoffeerder, waar vind je die tegenwoordig nog? Nou, hier, in het hoge noorden van Nederland. Zoekt u een meubelstoffeerder Leek dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij stofferen professioneel en vakkundig uw meubels zodat ze kunnen beginnen aan een tweede leven. U hoeft die heerlijke bank waarop u zo lekker zit of die mooie stoel van opa niet weg te doen als de stof is versleten, want wij kunnen uw meubels van een mooie nieuwe stof voorzien. U kunt daarna nog jarenlang van uw mooie meubels genieten.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Gun uw meubels een langer leven met de meubelstoffeerder Leek

Uw meubels hoeven echt niet bij het grof huisvuil als de stof niet meer mooi is of slijtage vertoont. U kunt een bank of stoel nu heel gemakkelijk opnieuw laten bekleden door één van onze professionele meubelstoffeerders. Al ruim 50 jaar staat Dijkema Meubelstoffeerders voor u klaar met degelijk vakmanschap zoals je dat tegenwoordig nog maar zelden tegenkomt. Wij weten nog wat vakwerk is en wij willen graag tevreden klanten. Daarom doen we ons uiterste best om uw bank of stoelen weer als nieuw af te leveren.

Wij zien u graag als onze volgende klant

Als u meubels heeft waar u nog geen afstand van wilt doen maar die u een tweede leven gunt, neem dan gerust contact met ons op zodat wij uw stoelen of uw bank van een mooie nieuwe stof kunnen voorzien. U kunt daarna nog vele jaren van uw meubels genieten. Wij zijn bereikbaar via het e-mailadres info@dijkemameubelstoffeerders.nl, of bel ons voor een directe afspraak of antwoord op uw vraag. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 050-3134398.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl