Meubelstoffeerder Haren

Dijkema Meubelstoffeerder is dé meubelstoffeerder in Haren met al veertig jaar ervaring in het vak. Wij bieden een brede keuze aan stoffen en leveren altijd kwaliteit. Geef uw meubelen eenvoudig een nieuw uiterlijk met de hulp van Dijkema Meubelstoffeerder in Haren.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Meubelstoffeerder Haren voor al uw stoffeer klussen

Waarom een meubel weg doen als u het makkelijk een nieuwe look kan geven? Niet veel mensen denken direct aan een meubelstoffeerder, maar stofferen is natuurlijk een stuk goedkoper dan een nieuw meubel kopen. Sommige meubelen hebben een emotionele waarde en door deze te stofferen kunt u er weer jaren van genieten.

De afgelopen jaren heeft Dijkema Meubelstoffeerder in Haren vele klanten bediend. Omdat geen enkel meubel hetzelfde is stofferen wij op maat. Dit kunnen we doen voor de volgende type meubelen:

Keuze en kwaliteit bij meubelstoffeerder Dijkema in Haren

De kleur van de stof en het type materiaal is bepalend voor het uiterlijk van het meubel. Om uw wensen goed in kaart te brengen gaan we voorafgaand aan de stoffeer klus met u om tafel. Samen kijken we naar de mogelijkheden en de verschillende stoffen. Omdat wij beschikken over een breed assortiment zit er altijd een stof tussen die past bij uw smaak en bij de andere meubelen in uw woning of pand.

Dijkema Meubelstoffeerder in Haren werkt alleen met stoffen van topmerken, zodat we de beste kwaliteit kunnen garanderen. Als u Dijkema inschakelt als meubelstoffeerder heeft u nog jaren plezier heeft van uw meubelen!

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl