Veelzijdige meubelstoffeerder uit Groningen

Bent u op zoek naar een professionele, veelzijdige meubelstoffeerder uit Groningen? Dan heet Dijkema Meubelstoffeerders u van harte welkom. Met een zeer uitgebreide dienstverlening kunnen wij u met verschillende klussen op het gebied van stofferen van dienst zijn. Of dat nou binnenshuis of buitenshuis is en of dat nou een kleine of grote klus betreft, wij staan voor u klaar. Om u een indruk te geven wat voor klussen wij allemaal uitvoeren, hebben wij er een aantal voor u op een rijtje gezet.

Zoals we al zeiden, Dijkema Meubelstoffeerders voert hele verschillende klussen uit op het gebied van stofferen.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Meubelstoffeerder uit Groningen met diversiteit aan kleuren en stoffen

Ongeacht waar u ons voor wilt inschakelen, Dijkema Meubelstoffeerders uit Groningen biedt u altijd een grote diversiteit aan kleuren en stoffen. Dat garanderen wij u dankzij een collectie van meer dan 400 staalboeken, met daarin talloze verschillende stoffen en soorten leer. Met zoveel keuze is het misschien moeilijk kiezen. Daarom adviseren wij u graag over de mogelijkheden en zoeken we naar stoffen en kleuren die het beste aansluiten op uw wensen.

Meubelstoffeerder uit Groningen biedt jarenlang plezier na stofferen

Kiest u ervoor om uw meubels door Dijkema Meubelstoffeerders uit Groningen te laten stofferen, dan zorgen wij ervoor dat u nog jarenlang plezier zult hebben van de door ons gestoffeerde meubels. Dat doen we door onder andere te kiezen voor een nieuwe, kwalitatieve vulling van uw meubels. Met zo’n nieuwe vulling zit u heerlijk comfortabel en wordt voorkomen dat de nieuwe stof van uw meubels snel zal slijten. We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden. Wilt u meer weten, neem dan vrijblijvend contact op met Dijkema Meubelstoffeerders uit Groningen.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl