Meubelstoffeerder Friesland

Voor het stofferen van al uw meubels moet u bij ons zijn. Wij van Dijkema Meubelstoffeerders hebben meer dan vijftig jaar ervaring. Met onze grote liefde voor meubels en stoffen zorgen wij ervoor dat uw meubel er precies uit gaat zien zoals u dat wilt. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek en prijsopgave bij u thuis of langs te komen met uw meubels in onze winkel in Groningen om een prijsopgave te krijgen. Hier kunt u trouwens ook terecht voor schuimrubber. Dat wordt speciaal voor u op maak gesneden waar u bij staat.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Inhuren meubelstoffeerder

Meubels stofferen is een nauwkeurig en secuur werkje. Of we nou een moderne of klassieke bank moeten stofferen, we besteden aan beide evenveel aandacht. Als we stofferen zorgen we ook altijd voor een nieuwe vulling zodat het zitcomfort goed blijft. Niemand heeft iets aan een hele mooie bank die helemaal niet echt lekker zit. Ook kunnen we kussens, caravanmeubels, bootmeubels of loungesets stofferen. Heeft u een heleboel meubels die in één keer gestoffeerd moeten worden? Dat is geen probleem. Neem dan wel even van te voren contact met ons op.

Contact meubelstoffeerder Friesland

U kunt ons bellen en dan komen we langs op afspraak om een prijsopgave te geven van de stofferen meubels. Ook kunt u met ons mailen of met ons bellen. Stuur een e-mail naar het e-mailadres info@dijkemameubelstoffeerders.nl of bel naar het telefoonnummer 050-3134398. Op onze website kunt u ook een formulier invullen met uw vragen. Hier reageren wij zo spoedig mogelijk op.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl