Meubelstoffeerder Eelde

Het vinden van een goede meubelstoffeerder in Eelde is niet altijd eenvoudig. Het beroep van meubelstoffeerder wordt dan ook minder uitgevoerd dan in het verleden, helaas. Echter, dit betekent zeker niet dat er geen goede meubelstoffeerder in Eelde en omstreken te vinden is. Wanneer u interesse heeft in de dienstverlening van een ervaren en deskundige meubelstoffeerder in Eelde, dan kunt u altijd contact opnemen met Dijkema Meubelstoffeerders. Wij staan graag voor u klaar.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Meer dan 50 jaar ervaring als meubelstoffeerder in Eelde en regio

Wij zijn al meer dan een halve eeuw actief als meubelstoffeerder in de regio Eelde. Als specialist stofferen wij klasieke meubels en moderne meubels, maar ook meubilair in boten, caravans etc. Wij handelen dan ook nog altijd volgens de oude stempel, omdat wij van mening zijn dat de service in het verleden hoger lag. Wij houden graag vast aan een optimale service als uw meubelstoffeerder in Eelde. Dit betekent dat wij bij u thuis kunnen komen om u van een vrijblijvende prijsopgave te voorzien, dat wij uw meubelen gratis op komen halen voor het stofferen en vervolgens ook weer kosteloos bij u terug bezorgen. Daarnaast hanteren wij altijd aantrekkelijke prijzen en staan wij garant voor de hoge kwaliteit. Als meubelstoffeerder in Eelde staan wij dan ook bekend om het ouderwetse vakmanschap dat wij kunnen bieden.

Welkom bij meubelstoffeerder in Eelde en regio

U bent bij ons van harte welkom als u interesse heeft in een professionele meubelstoffeerder in Eelde en regio. U vindt ons aan het Boterdiep 20 in Groningen, maar wij komen ook graag bij u langs. U kunt hiervoor een afspraak met ons maken. Bel naar 050 – 313 43 98 of mail naar info@dijkemameubelstoffeerders.nl.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl