Meubelstoffeerder Drenthe

Met meer dan 50 jaar vakmanschap helpen wij van Dijkema Meubelstoffeerder u graag bij het stofferen van uw meubels. Wij hebben grote liefde voor details van kostbare meubelen of ze nou klassiek of modern zijn. Wij stofferen zitbanken en stoelen, maar kunnen ook eventueel de stoffering van uw caravan, boot of lounge verzorgen. Niets is mooier dan een op een juiste manier gestoffeerd meubel. Dat doen wij graag voor u.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Meubelstoffeerder Drenthe inhuren

Onze winkel zit in Groningen en mocht u tijd en zin hebben nodigen wij u graag uit om langs te komen. U kunt ook uw meubelen meenemen en in dat geval geven we meteen een prijsopgave. Voor schuimrubber kunt u ook bij ons terecht. Het wordt waar u bij staat op maat gesneden. Kunt u om wat voor reden dan ook niet naar ons toe komen? Dan komen wij naar u toe. Neem contact met ons op voor een afspraak en wij komen vrijblijvend bij u thuis kijken naar de te stofferen meubels. Natuurlijk maken we dan ook meteen een prijsopgave voor u. Wij zorgen er naast het stofferen voor dat er ook nieuwe vulling in uw meubels komt. Zo brengen we het zitcomfort van vroeger meteen terug.

Contact meubelstoffeerder Drenthe

Op onze website kunt u een digitaal formulier vinden. Vul deze in en plaats er al uw vragen of opmerkingen. Wij reageren hier altijd zo snel mogelijk op. Het is natuurlijk ook mogelijk om een e-mail te sturen: info@dijkemameubelstoffeerders.nl of te bellen: 050-3134398. Ook voor een routebeschrijving kunt u op onze website terecht.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl