Meubelstoffeerder Assen

Bent u op zoek naar een meubelstoffeerder in Assen voor het opnieuw laten stofferen van uw meubelen? Dijkema Meubelstoffeerders heeft 50 jaar lang ervaring in het stofferen van klassieke en moderne meubelen en is de expert als meubelstoffeerder voor Assen en omgeving.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Meubelstoffeerder Assen met ruime ervaring en expertise

Dijkema Meubelstoffeerders is aangesloten bij het Stoffeer Gilde. Dit is een branchevereniging waarbij de kennis omtrent het stofferen van klassieke en moderne meubelen gedeeld wordt. Bij deze branchevereniging gaat het ook om stijlkennis. Zo kunnen wij als meubelstoffeerder voor Assen en omgeving u ook voorzien van al het advies voor passende stoffering. Op vakkundige wijze worden stoelen en zitbanken opnieuw gestoffeerd en op goede wijze hersteld. Voor ieder soort meubel bieden wij de ambachtelijke of vakkundige stoffeermethodes. Dijkema Meubelstoffeerders is gevestigd in Groningen en daarmee ook de ideale meubelstoffeerder voor Assen en omgeving.

De juiste stoffering bijpassend aan iedere stijl en interieur

Wij stofferen meubelen voor zowel particulieren als bedrijven. Zo zijn onze werkzaamheden ook gericht op projectinrichting waarbij meerdere meubelen door ons gestoffeerd kunnen worden voor bedrijven. Ook kunnen we u van dienst zijn bij het stofferen van boten en caravans. Door het aanbod van vele soorten stof, leer en ander materiaal kunnen wij voor ieder interieur de passende stoffering bieden van 100% kwaliteit. Voor het (her)stofferen van uw meubelen, reparatiewerk of aanpassingen, is de Dijkema Meubelstoffeerders de perfecte meubelstoffeerder voor Assen en omgeving. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl