Meubelstoffeerbedrijf Groningen

Professioneel meubelstoffeerbedrijf bij Groningen

Duurzaamheid is een steeds belangrijker thema binnen de Nederlandse samenleving en kent verschillende vormen. Een van de vormen van het inzetten op duurzaamheid is het hergebruiken van bestaande meubels, door deze op te knappen in plaats te vervangen. Kies bijvoorbeeld voor de hulp van ons professionele meubelstoffeerbedrijf bij Groningen, om de bestaande bekleding van uw meubels te laten vervangen. Bij het vervangen van de stoffering heeft u de keuze uit tal van verschillende soorten stoffen. Kiest u voor een glanzende of matte stof? Gaat u voor een opvallend patroon, of een effen kleur? De mogelijkheden zijn haast eindeloos; het helpt u altijd een type bekleding te vinden passend bij uw wensen.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Meubelstoffeerbedrijf in Groningen voor opvullen meubels

Niet alleen helpt ons meubelstoffeerbedrijf bij Groningen u met het opnieuw bekleden van uw meubilair. Ook voor het opvullen van het zitvlak van een bank of bijvoorbeeld fauteuil kunt u bij ons terecht. Op deze manier biedt uw meubilair het comfort als voorheen, zonder dat u moet investeren in nieuwe meubels. Niet alleen een duurzame keuze, maar ook een hele voordelige! Ons meubelstoffeerbedrijf bij Groningen voorziet u zowel van hulp bij het opnieuw vullen en stofferen van losse meubels, als ook bij een compleet project.

Advies van meubelstoffeerbedrijf bij Groningen

Wenst u meer informatie over de hulp die ons meubelstoffeerbedrijf bij Groningen u kan bieden bij het renoveren van uw meubilair? Neem gerust contact met ons op, we vertellen u graag meer over onze dienstverlening. De ruime ervaring die wij in ons vak hebben komt hierbij goed van pas. Samen zorgen we middels een duurzame aanpak, dat uw bank, stoel of fauteuil weer als nieuw lijkt. Na het herstel ervan kunt u jaren vooruit!

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398
Fax: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl