Meubels stofferen Roden

Specialist in meubels stofferen bij Roden

Bent u op zoek naar een specialist in meubels stofferen rond Roden? Dijkema Meubelstoffeerders helpt u graag verder. Wij hebben een jarenlange ervaring in het stofferen van verschillende soorten meubels. Laat uw bankstel, een stoel of bijvoorbeeld de volledige bekleding van uw caravan en boot opnieuw bekleden. Het opnieuw bekleden van meubels levert u verschillende voordelen op. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat u de meubels langer kunt blijven gebruiken. Er is niets vervelender dan het weg moeten gooien van uw favoriete stoel! Vaak neemt het zitvlak van zo’n stoel de vormen van uw lichaam over.

Mogelijkheden bij meubels stofferen rond Roden

Bij meubels stofferen rond Roden bieden we u verschillende mogelijkheden aan. U kunt kiezen uit verschillende soorten stoffen, waarbij ieder van deze stoffen in tal van verschillende uitvoeringen aangeboden wordt. Het verzekert u ervan, dat we u een stof kunnen bieden die aansluit op uw wensen. Niet alleen wanneer de stof van uw bestaande meubelstuk versleten of anderszins beschadigd is geraakt, maar ook wanneer u het interieur in huis verandert. We vertellen u graag meer over de verschillende stoffen aan de hand van een aantal voorbeelden.

Meubels stofferen in Roden bij Dijkema Meubelstoffeerders

Heeft u ook een meubelstuk waarvan u de bekleding graag vernieuwd? Neem eens contact met ons op. Door foto’s te laten zien van eerder uitgevoerde projecten of stoffen die we gebruiken bij het stofferen van meubels, kunnen we u inspireren. Heeft u al een beeld van het type stof waarmee u uw meubels wilt bekleden? Samen zorgen we dat uw meubels als nieuw lijken en dat u hier weer een lange tijd mee vooruit kunt!

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl