Meubels stofferen Meerstad

Meubels stofferen in Meerstad

Vaak wordt ten onrechte gedacht dat versleten meubels, zoals een oudere bank of fauteuil, direct vervangen moet worden. Bepaald geen duurzame gedachte, wanneer het zitvlak van het meubel nog voldoende comfort biedt. Uw bestaande meubels stofferen bij Meerstad vormt een goed alternatief voor het vervangen ervan. Dijkema Meubelstoffeerders is u hierbij graag van dienst. Met een ruime ervaring in het vak helpen we u de meubels weer als nieuw te laten lijken. Voordeel van een nieuwe bekleding is dat u weer jaren vooruit kunt met uw meubels. Met welke stof wenst u uw meubels te laten bekleden?

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Mogelijkheden bij meubels stofferen rond Meerstad

Bij meubels stofferen rond Meerstad bieden we u de keuze uit een breed scala aan stoffen. Gaat u bijvoorbeeld voor een glimmende stof, of mag de stof mat zijn? Wenst u een hele zachte stof, of juist een wat harder materiaal? Kiest u voor een opvallende kleur bekleding, of laat u uw meubels stofferen in Meerstad met een neutrale stof? We leggen de verschillende mogelijkheden graag eens aan u voor, wat u helpt tot een weloverwogen keuze te komen bij het opnieuw laten stofferen van uw meubels. U kunt het stofferen combineren met het vullen van het zitvlak. Zo biedt deze u een betere ondersteuning.

Meer informatie over meubels stofferen bij Meerstad

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u heeft bij uw meubels stofferen rond Meerstad? Neem gerust eens contact met ons op, zodat we u op weg kunnen helpen. Niet alleen voor het opnieuw stofferen van losse meubels kunt u rekenen op de expertise van Dijkema Meubelstoffeerders. Ook voor volledige projecten, zoals het opnieuw bekleden van een caravan of boot, kunt u op ons rekenen.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl