Meubels stofferen Groningen

Meubels kunnen in sommige gevallen nog prima een tweede leven krijgen als ze opnieuw worden gestoffeerd. Heeft u bij voorbeeld een antieke stoel of een antieke bank die al generaties lang in de familie is, dan wilt u daar wellicht geen afstand van doen alleen omdat de bekleding is versleten. Als voor het meubel een goede houtsoort is gebruikt is de kans groot dat uw favoriete meubelstuk nog jarenlang mee kan. Voor meubels stofferen Groningen bent u bij ons aan het juiste adres.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Meubels stofferen Groningen is vakwerk

Het stofferen van meubels is een beroep dat vroeger van vader op zoon overging. Als pa meubelstoffeerder was dan was de kans groot dat één van zijn zonen, of misschien zelfs wel meer, in zijn voetsporen traden. Ook Dijkema bestaat al ruim 50 jaar en heeft dus veel professionele kennis in huis voor het vakkundig stofferen van uw meubelen. Uw meubels kunnen gratis worden opgehaald en ook weer thuis bezorgd, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het te stofferen meubelstuk zelf naar onze werkplaats te brengen. Ook voor een prijsopgave kunnen wij bij u thuis langskomen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het stofferen van uw meubels

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor meubels stofferen Groningen, dan kunt u direct contact met ons opnemen. Wij kunnen uw meubels eerst beoordelen of eventueel aan de hand van een foto een prijsindicatie geven. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 050- 31 34 398. Wilt u via e-mail contact met ons opnemen, stuur uw bericht dan naar info@dijkemameubelstoffeerders.nl.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl