Meubels laten bekleden in Groningen

Meubels gaan vaak veel langer mee dan u denkt. Als de stof versleten is dan betekent dat nog niet automatisch dat u uw stoel of bank moet afdanken. Meubels laten bekleden in Groningen is in veel gevallen een prima oplossing. Zo kunt u uw bank, eetkamerstoel of fauteuil een tweede leven geven in plaats van dat u het naar de stort brengt. Meubels bekleden is vakwerk. Lang niet iedereen is hier bekwaam in. Wilt u uw meubel laten bekleden dan is het belangrijk dat u dit door een professional laat doen, zodat u waar voor uw geld krijgt.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Is meubels laten bekleden de moeite waard?

Wanneer u een erfstuk in huis heeft dan wilt u dat natuurlijk niet zomaar weg doen. De antieke stoel van oma kan met nieuwe bekleding vaak nog vele jaren mee. Zeker als deze is gemaakt van deugdelijk materiaal zoals een goede harde houtsoort. Als de bekleding van uw meubel is versleten of als u gewoon eens een ander kleurtje wilt dan is opnieuw laten bekleden door Dijkema Meubelstoffeerders een prima optie. Wij hebben vele tientallen jaren ervaring. U kunt uw kostbare en dierbare meubels dus met een gerust hart aan ons overlaten.

Maak direct een afspraak voor het laten bekleden van uw meubels

Heeft u meubels die aan een opknapbeurt toe zijn? Neem dan contact op met Dijkema Meubelstoffeerders voor een offerte voor nieuwe bekleding. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 050 – 31 34 398. U kunt ook een e-mail sturen naar info@dijkemameubelstoffeerders.nl.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl