Meubel stoffering Zuidlaren

Specialist in meubel stoffering bij Zuidlaren

Meubels hoeven niet direct vervangen te worden, wanneer de bekleding hiervan begint te slijten. Verstandiger is de keuze voor een nieuwe meubel stoffering. Door de bestaande bekleding van een bank of fauteuil te verwijderen en te vervangen voor een nieuwe stof, gaat het meubelstuk vaak nog jaren mee. Het is een goedkopere optie dan het vervangen van het volledige meubel. Daarbij zit een bank of stoel het lekkerst, wanneer het zitvlak hiervan de vorm van uw lichaam heeft aangenomen. Dijkema Meubelstoffeerders is uw specialist op het gebied van meubel stoffering bij Zuidlaren.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Meubel stoffering bij Zuidlaren voor uw meubels

U kunt voor verschillende soorten meubels voor meubel stoffering bij Zuidlaren kiezen. Hierbij heeft u niet alleen de mogelijkheid om de bestaande bekleding van het meubelstuk te vervangen. Ook kunt u het meubelstuk laten vullen met schuimrubber. Zo zit deze steviger dan voorheen. Naast de mogelijkheid om voor een meubel stoffering bij Zuidlaren te kiezen voor losse meubels, kunt u voor een projectstoffering kiezen. Denk hierbij aan het laten stofferen van het meubilair in uw caravan of bijvoorbeeld op een boot. De caravan, camper of boot lijkt weer als nieuw!

Advies over meubel stoffering bij Zuidlaren

Bent u benieuwd of de meubel stoffering bij Zuidlaren van uw bank of stoel interessant is? Wilt u weten uit welke soorten stoffen u kunt kiezen, wanneer u uw meubels opnieuw laat stofferen? Neem in beide gevallen eens contact met ons op, zodat we u hier meer over kunnen vertellen. De jarenlange ervaring die we reeds hebben opgebouwd in ons vak, maakt dat we u altijd een fraai eindresultaat kunnen verzekeren.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl