Meubel stofferen Drenthe

Versleten meubel stofferen in Drenthe

Uw huidige bank of stoel zal u veel waard zijn. Vaak neemt een bank of stoel de vorm aan van uw lichaam. Het vervangen hiervan zal ertoe leiden, dat u altijd een meubelstuk krijgt die minder prettig zit. Op het moment dat de bekleding van uw meubelstuk ernstig versleten is, kunt u bijna niet aan het vervangen hiervan ontkomen. Dit geldt echter niet, wanneer u deze meubel laat stofferen door Dijkema Meubelstoffeerders! Een meubel stofferen in Drenthe betekent dat we de oude bekleding van de meubel halen en deze vervangen door een bekleding die aansluit op uw wensen. Zo lijkt uw bank of stoel weer als nieuw, zonder dat het comfort hiervan verminderd is.

Meubel stofferen in Drenthe bij projecten

Niet alleen een los meubel stofferen in Drenthe behoort tot onze mogelijkheden. Ook kunt u op onze hulp rekenen bij het stofferen van meubels binnen grotere projecten. Laat bijvoorbeeld uw caravan of boot opnieuw bekleden. Zo lijkt het weer als nieuw! Opnieuw een meubel stofferen in Drenthe is interessant op het moment dat de bekleding hiervan begint te slijten. De stof kan bijvoorbeeld steeds dunner worden en naden zullen langzaamaan los beginnen te laten. Ook wanneer u voor een andere interieurstijl kiest is een meubel stofferen in Drenthe het overwegen waard.

Meer informatie over een meubel stofferen in Drenthe

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden bij een meubel stofferen in Drenthe? Of bent u benieuwd naar de verschillende soorten stoffen die we u kunnen bieden? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We laten u graag een aantal voorbeelden van reeds uitgevoerde projecten zien om u een beeld te geven van uw opties.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl