Een versleten meubel bekleden in Groningen en omgeving

Door de jaren heen kan de bekleding van uw meubilair in huis versleten zijn geraakt. Denk aan de bekleding van uw favoriete stoel, een mooie bank, enzovoorts. In zo’n situatie kan het verleidelijk zijn om voor een nieuw meubelstuk te kiezen. De oude, versleten uitstraling van uw meubilair, past immers niet bij een modern interieur! Goedkoper dan de aanschaf van nieuwe meubels, is het opnieuw bekleden van uw meubilair. Een meubel bekleden in Groningen of de omgeving hiervan, kunt u aan Dijkema Meubelstoffeerders overlaten. Op deze pagina leest u meer, over de diensten die wij u aanbieden.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Voordelen van een meubel bekleden in Groningen

Niet alleen is een meubel bekleden goedkoper dan het vervangen hiervan. Ook wilt u uw favoriete stoel of bank helemaal niet de deur uit doen! Denk aan de fauteuil met de zeer prettige rugleuning, een stoel met een comfortabel zitvlak, enzovoorts. Vaak zit een nieuw meubelstuk niet direct zo lekker, als uw huidige meubels. Dijkema Meubelstoffeerders haalt de meubels graag bij u op, om deze vervolgens op onze werkplaats voor u te herstellen. Zo heeft u hier zelf geen omkijken naar!

Meubels bekleden in Groningen op boten en in caravans

Naast de mogelijkheid om meubels uit uw woning opnieuw te laten bekleden, bieden we ook hulp bij het bekleden van het meubilair in een boot of caravan. Dergelijke meubels wilt u er immers ook netjes uit laten zien. Bij het herstellen van dergelijk meubilair speelt ook de vulling hiervan een belangrijke rol. Onze stoffeerders adviseren u hier vooraf graag over.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl