Een klassieke fauteuil stofferen in Groningen met onze hulp

Wanneer uw prachtige, klassieke fauteuil versleten begint te raken, is het vervangen hiervan niet direct noodzakelijk. Heeft u bijvoorbeeld al overwogen om de fauteuil van een nieuwe bekleding te voorzien? Een klassieke fauteuil stofferen in Groningen, kunt u aan de specialisten van Dijkema Meubelstoffeerders overlaten. Met een jarenlange ervaring en de beschikking over verschillende hulpmiddelen, geven wij uw prachtige fauteuil weer een frisse look. Zo kunt u deze blijven gebruiken in de komende jaren!

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Mogelijkheden bij een klassieke fauteuil stofferen in Groningen

Niet alleen wanneer uw fauteuil versleten begint te raken, kunt u deze opnieuw laten stofferen. Ook wanneer u de fauteuil een nieuwe kleur wenst te geven, bent u bij ons aan het juiste adres. Mogelijk wisselt u van een klassiek interieur naar een modern interieur, waar de huidige bekleding van uw fauteuil niet op aansluit. Het opnieuw stofferen van uw fauteuil gebeurt met de grootste zorgt, om u van een prachtig eindresultaat te kunnen verzekeren.

Advies bij een klassieke fauteuil stofferen in Groningen

Wij snappen dat u niet direct zal weten, hoe u de klassieke fauteuil wilt laten stofferen in Groningen. Om die reden voorzien we u graag van persoonlijk advies, waarbij we de verschillende mogelijkheden aan u voorleggen. Kiest u bijvoorbeeld voor een strakke, moderne kleur? Gaat u voor een stoffering met een bepaald patroon? Enzovoorts. Pas wanneer we de perfecte bekleding voor uw fauteuil gevonden hebben, gaan we voor u aan de slag!

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl