Klassieke bank stofferen Groningen

Een klassieke bank stofferen in Groningen is een vak apart en het is dan ook aan te raden om een professioneel en zeer ervaren bedrijf in te schakelen dat goed bekend is met de technieken om een klassieke bank te stofferen in Groningen. Zoekt u zo’n bedrijf in uw regio? Dan bent u aan het juiste adres bij Dijkema Meubelstoffeerders. Wij zijn te vinden aan de Boterdiep 20 in Groningen en zijn u graag van dienst wanneer u een klassieke bank wilt laten stofferen in Groningen.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Wij komen uw klassieke bank stofferen in Groningen

Als onderneming met een jarenlange ervaring bieden wij een ambachtelijke dienstverlening. Wij kunnen uw klassieke bank stofferen in Groningen vanuit deze veelzijdige ervaring en zetten hierbij uiteraard uitsluitend ervaren stoffeerders in. Wij luisteren graag naar uw wensen, zodat wij zeker zijn dat wij de klassieke bank volledig naar wens stofferen in Groningen. Het is voor ons dan ook erg belangrijk dat u optimaal tevreden bent over het eindresultaat na het afronden van onze werkzaamheden. Onze onderneming draait op pure ambacht en vakmanschap, waardoor u altijd kunt rekenen op de beste kwaliteit wanneer wij uw klassieke bank stofferen in Groningen.

Meer informatie

Wilt u een klassieke bank laten stofferen in Groningen en bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken op 050 – 313 43 98. U kunt ook een mail sturen naar info@dijkemameubelstoffeerders.nl. Wij zullen uw mail op korte termijn beantwoorden. Vanzelfsprekend kunnen wij ook altijd een vrijblijvende offerte voor u opstellen.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl