Goedkoop stofferen Drenthe

Professioneel en goedkoop stofferen in Drenthe

Op zoek naar een specialist die u kan helpen bij het goedkoop stofferen van uw meubels in Drenthe? Dijkema Meubelstoffeerders staat voor u klaar! Wij voorzien u niet alleen van hulp bij het goedkoop stofferen in Drenthe, maar geven u ook graag persoonlijk advies. Welk type stof is het meest geschikt voor uw meubels? Welke kleuren passen goed bij de rest van uw interieur? Een inventarisatie van uw persoonlijke wensen is hierbij een belangrijk onderdeel. Door voorbeelden van eerder uitgevoerde klussen te laten zien, krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden die u heeft. Naar wat voor type stof bent u op zoek?

Mogelijkheden bij goedkoop stofferen in Drenthe

Goedkoop stofferen in Drenthe is niet alleen interessant wanneer u een los meubelstuk van een nieuwe bekleding wilt voorzien. Wij bieden ook graag hulp bij het goedkoop stofferen van een caravan of bijvoorbeeld boot. Zo kunt u het interieur hiervan in dezelfde stijl laten vormgeven. Wist u dat ook het bekleden van lounge kussens tot onze dienstverlening behoort? Dit is vaak veel goedkoper dan het moeten vervangen van de kussens. Datzelfde geldt voor het opnieuw bekleden van een meubelstuk. Daarbij heeft het meubelstuk de vorm van uw lichaam overgenomen. Zou u voor een nieuwe bank of stoel kiezen, dan zit deze doorgaans veel minder prettig.

Goedkoop stofferen in Drenthe met Dijkema Meubelstoffeerders

Heeft u ook een meubelstuk die u goedkoop wilt laten stofferen in Drenthe? Neem vrijblijvend contact met ons op! Samen inventariseren we uw persoonlijke wensen en kijken we of dit uitvoerbaar is. Bij Dijkema Meubelstoffeerders bent u verzekerd van een professionele en vakkundige aanpak. Zo lijken uw meubels weer als nieuw na goedkoop stofferen in Drenthe!

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl