Goedkoop stofferen Assen

Specialist in goedkoop stofferen rond Assen

Heeft u een bank of stoel, waarvan de bekleding langzaamaan minder wordt? In dat geval kan het opnieuw stofferen hiervan het overwegen waard zijn. Goedkoop stofferen in Assen helpt u te voorkomen, dat u het geliefde meubelstuk moet vervangen. Vaak heeft een bank of stoel de vorm van uw lichaam aangenomen. Dit betekent dat een nieuw meubelstuk vaak veel minder prettig zit! Daarbij kan een meubelstuk een emotionele waarde hebben, als uw overleden partner hier bijvoorbeeld altijd gebruik van maakte. Dijkema Meubelstoffeerders helpt u graag een oud meubelstuk te herstellen.

Goedkoop stofferen bij Assen biedt diverse voordelen

Goedkoop stofferen bij Assen is niet alleen interessant wanneer u de bestaande bekleding van uw meubelstuk los begint te raken. Ook wanneer u voor een nieuwe stijl in huis kiest, kan het goedkoop stofferen van bestaande meubels interessant zijn. Zo hoeft u uw bestaande inboedel niet volledig te vervangen, maar ziet alles er wel als nieuw uit! Dijkema Meubelstoffeerders biedt u de keuze uit een breed scala aan stoffen. Op deze manier vindt u vrijwel zeker een stof, die zowel qua materiaal als qua stijl past bij uw wensen.

Meer informatie over goedkoop stofferen rond Assen

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van goedkoop stofferen in Assen? Neem eens contact met ons op! We staan u graag te woord, om met u mee te denken over de manier waarop u meubels hun oorspronkelijke uitstraling teruggeeft. Wij kunnen losse meubelstukken voor u stofferen, maar bijvoorbeeld ook het complete interieur van uw boot of caravan. Op welke manier mogen we u helpen?

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl