Hulp bij een klassieke fauteuil stofferen in Groningen

Heeft u een klassieke fauteuil in huis, die wel een opfrisbeurt kan gebruiken? In dat geval kan de hulp van Dijkema Meubelstoffeerders wenselijk zijn! Onze organisatie biedt u hulp bij het stofferen van verschillende soorten meubels. Naast een fauteuil stofferen in Groningen kunnen we bijvoorbeeld ook uw bankstel opnieuw stofferen, of eetkamerstoelen van een opfrisbeurt voorzien. Zo lijken uw meubels weer als nieuw en beleeft u hier ook de komende jaren nog veel plezier van! Een klassieke fauteuil kan geërfd zijn of al jaren in huis staan, waardoor het lastig is om hier afstand van te doen.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Fauteuil stofferen in Groningen op professionele wijze

Onze medewerkers beschikken allen over een ruime ervaring en kennis over het stofferen van meubelstukken. Wij zullen de oude bekleding van uw fauteuil verwijderen en deze vervolgens van een nieuwe stof voorzien. U kunt hierbij logischerwijs zelf kiezen, welk type stof u op de fauteuil aan wilt laten brengen. Kiest u voor dezelfde kleur, of laat u de fauteuil stofferen in een andere kleur?

Een groot voordeel aan onze service is de mogelijkheid om uw meubels gratis op te laten halen en terug te brengen. Zo hoeft u zelf uw woning niet uit met uw zware fauteuil!

Offerte aanvragen voor een fauteuil stofferen in Groningen

Wilt u ook de fauteuil in uw woning laten stofferen? Neem in dat geval vandaag nog contact met ons op! Onze medewerkers staan u graag te woord, om u van een vrijblijvende prijsopgave te voorzien. We komen hierbij graag bij u langs, om de fauteuil te bekijken.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl