Fauteuil opnieuw bekleden

Uw fauteuil opnieuw bekleden

Begint de bekleding van uw favoriete fauteuil ernstige slijtplekken te vertonen? Het is in zo’n geval niet direct noodzakelijk om voor een nieuwe fauteuil te kiezen. Het opnieuw bekleden van de bestaande fauteuil kan voldoende zijn. Een fauteuil opnieuw bekleden biedt zelfs verschillende voordelen. Denk aan het feit dat het goedkoper is dan het opnieuw kopen van meubilair. Daarnaast kunt u de fauteuil naadloos op uw wensen laten aansluiten. Dijkema Meubelstoffeerders biedt u de keuze uit een breed scala aan stoffen. Heeft u al een beeld bij de stof die goed aansluit op de rest van uw interieur?

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Voordelen fauteuil opnieuw bekleden

Een fauteuil opnieuw bekleden biedt als voornaamste voordeel, dat het comfort wat de stoel u biedt behouden blijft. Dat geldt overigens niet alleen voor het opnieuw bekleden van een fauteuil, maar bijvoorbeeld ook voor het bekleden van een bank. Het zitvlak van zo’n meubel zal zich na verloop van tijd vormen naar de vorm van uw lichaam. Kiest u voor een nieuwe fauteuil of bank, dan zit deze zeker in het begin veel minder prettig. U kunt een fauteuil bij het opnieuw laten bekleden hiervan direct laten bijvullen als dat noodzakelijk is. Zo lijkt de fauteuil weer als nieuw.

Advies bij fauteuil opnieuw bekleden

Wilt u uw fauteuil opnieuw bekleden, maar twijfelt u nog tussen verschillende stoffen? We nodigen u van harte uit voor een nadere kennismaking met onze vakmensen. Ze kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden die Dijkema Meubelstoffeerders u biedt bij het herstellen van een versleten bekleding op uw fauteuil. Aan de hand van foto’s van eerdere projecten krijgt u een goed beeld van de opties die u heeft.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl