Design stoelen stofferen

Wilt u uw design stoelen laten stofferen? Neem eens contact op met Dijkema Meubelstoffeerders. Met veertig jaar in het vak hebben we vele meubelen gestoffeerd, waaronder design stoelen. Geen uitdaging is ons dan ook te groot!

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Laat uw design stoelen stofferen door een specialist

Heeft u mooie design stoelen staan die niet meer passen bij het uiterlijk van uw (nieuwe) woning, maar zijn de stoelen eigenlijk te duur om weg te doen? Laat de design stoelen stofferen! Dijkema Meubelstoffeerder is gespecialiseerd in complexe stoffeer klussen en kan uw design stoelen een nieuwe en moderne look geven.

Ruime keuze aan stoffen voor het stofferen van uw design stoelen

Voorafgaand aan het stofferen bespreken we de mogelijkheden. We kunnen u adviseren op basis van uw wensen en eisen. We laten onze stoffen en soorten leer zien aan de hand van staalboeken. Hier hebben we maar liefst 400 van, dus er is keuze genoeg! Deze kunt u uiteraard mee naar huis nemen om te kijken of de stof echt past bij de meubelen.

Naast stof adviseren we u over de vulling van uw meubelen. De vulling is bepalend voor het zitcomfort en de duurzaamheid van uw meubelen. Een goede, stevige vulling voorkomt slijtage. En we willen natuurlijk dat u jaren kunt genieten van uw gestoffeerde design stoelen.

Wilt u weten wat Dijkema kan betekenen voor uw design stoelen? Kom langs in onze winkel in Groningen of vraag nu een vrijblijvende offerte aan via de site. Zo weet u precies wat de kosten zijn voor het stofferen. Wat u ook van ons vraagt, we werken altijd met helder en scherpe prijzen.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl