Caravanstoffering Groningen

Wie op vakantie gaat met caravan of camper wil uiteraard genieten van een comfortabel onderkomen. Wanneer u uw mobiele onderkomen regelmatig gebruikt, kunnen kussens, stoelen of matrassen gaan slijten. In dat geval kunt u Dijkema Meubelstoffeerders inschakelen. Met wel 50 jaar ervaring en een enorm assortiment aan stoffen en leersoorten maken wij uw caravan weer als nieuw, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie. Dus zoekt u naar caravanstoffering Groningen, neem dan contact op met Dijkema Meubelstoffeerders.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Optimaal comfort op vakantie

Wij kunnen u helpen bij het kiezen en op maat maken van de juiste stof en kussenvulling. Misschien wilt u het interieur van uw caravan een authentieke look geven, of misschien juist een moderne. Neem een kijkje in onze staalboeken in de winkel om een stof te kiezen die uw voorkeur heeft. U kunt ons uiteraard altijd om advies vragen. Wat vooral belangrijk is in een caravan is goede kussenvulling. Wij bieden verschillende soorten schuimrubber van hoogwaardige kwaliteit als opvulling van kussens of zittingen, zodat u fijn kunt zitten en lekker kunt slapen in uw mobiele huis.

Stoffeerder nodig?

Dijkema Meubelstoffeerders hebben naast de stoffering van caravans nog vele andere specialiteiten op het gebied van stofferen. Stoelen, banken, zowel klassiek als modern, design meubels, lounge kussens: ons veelzijdige bedrijf biedt divers vakwerk. Bent u geïnteresseerd in de diensten van Dijkema Meubelstoffeerders of wilt u graag advies, bel ons dan gerust op 050-3134398. U kunt ook bij ons langskomen bij het Boterdiep 20 in Groningen of mailen naar info@dijkemameubelstoffeerders.nl.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl