Bootstoffering Groningen

Specialist op het gebied van bootstoffering in Groningen

Gaat u regelmatig het water op met uw boot? Wilt u comfortabel in de boot kunnen overnachten? Dijkema Meubelstoffeerders is uw specialist op het gebied van bootstoffering in Groningen. Samen inventariseren we uw wensen en persoonlijke smaak, om op basis daarvan een fraai interieur samen te stellen. Welke kleuren wilt u terug laten komen in de bekleding van de meubels in uw boot? Kiest u voor een moderne look, of krijgt een klassieke variant uw voorkeur? Wij laten u graag voorbeelden zien van projecten die we eerder hebben mogen uitvoeren. Het geeft u een goed beeld van de mogelijkheden!

Aan de slag met uw bootstoffering in Groningen

Bij een bootstoffering in Groningen bieden we u verschillende opties. Zo kunnen we u allereerst helpen bij het strippen van uw bestaande interieur. Mogelijk is de bekleding sterk verouderd en versleten. Wij halen de oude bekleding voor u weg, zodat het interieur gereed is om opnieuw bekleed te worden. Op basis van uw vooraf opgegeven wensen zorgen we voor duurzame en kwalitatief goede stoffen. Zo weet u zeker, dat u een lange tijd van uw nieuwe bootstoffering in Groningen kunt genieten. Onze vakmensen hebben een ruime ervaring in het aanbrengen van nieuwe bootstoffering.

Bootstoffering in Groningen voor uw boot

Bent u niet langer te spreken over de stoffering van uw boot? Wilt u meer weten over de verschillende opties die Dijkema Meubelstoffeerders u biedt? Neem eens contact met ons op voor een eerste kennismaking. We adviseren u graag persoonlijk! Zo komt u tot een weloverwogen keuze en zorgen we er samen voor dat u zich de komende jaren prettig voelt op uw boot.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl