Bootinterieur stofferen

Een bootinterieur stofferen is geen eenvoudige klus, maar wanneer u een professional inschakelt kunt u wel genieten van een uitmuntend resultaat. Is de bekleding van uw bootinterieur niet meer van de kwaliteit die u graag ziet? Dan kunt u het bootinterieur laten stofferen door Dijkema Meubelstoffeerders. Wij hebben niet alleen een ruime ervaring in het stofferen van reguliere meubels, maar ook in het opnieuw bekleden van bootinterieurs. Uiteraard gaan wij hierbij volledig uit van uw wensen en eisen.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Uw bootinterieur stofferen op locatie

Wanneer wij uw bootinterieur stofferen, dan doen wij dit uiteraard op locatie. U kunt erop rekenen dat wij met respect omgaan met uw boot en al uw aanwezige eigendommen. Vanzelfsprekend kunt u gewoon aanwezig zijn tijdens de werkzaamheden. Voorafgaande aan de werkzaamheden bespreken wij de mogelijkheden met u wanneer u uw bootinterieur wilt laten stofferen. U heeft bijvoorbeeld een ruime keuze aan kleuren en dessins. Dit betekent dat u uw boot met een nieuwe stoffering een compleet andere uitstraling kunt geven. Wij kunnen u hier vanzelfsprekend bij adviseren wanneer u het lastig vindt om voor uw bootinterieur de juiste stoffering te kiezen.

Neem contact met ons op

Wij kunnen uw bootinterieur stofferen op basis van uw wensen en eisen. Wij bespreken de opties graag met u. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten? U kunt bellen naar 050 – 313 43 98 of een mail sturen naar info@dijkemameubelstoffeerders.nl. Wij informeren en adviseren u graag. Uiteraard kunnen wij ook een vrijblijvende offerte voor u opstellen.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl