Boot stofferen prijs

Boot stofferen prijs bij Dijkema Meubelstoffeerders

Heeft u een boot, waarvan de bekleding steeds iets minder mooi begint te worden? Het opnieuw laten stofferen van de boot kan in dat geval het overwegen waard zijn. Een boot stofferen betekent dat de oude bekleding uit de boot verwijderd wordt, om de verschillende elementen vervolgens van een nieuwe laag stof te voorzien. Dijkema Meubelstoffeerders werkt hierbij met kwalitatief zeer goede materialen. Zo bent u ervan verzekerd, dat de bekleding een lange tijd mooi blijft. Wat is de boot stofferen prijs? Hoe wordt deze prijs bepaald? In dit artikel vertellen we u er meer over.

Factoren die de prijs bepalen

Verschillende factoren hebben invloed op de prijs. Wilt u bijvoorbeeld het volledige interieur van de boot opnieuw laten bekleden? Of kiest u ervoor om slechts enkele elementen van een nieuwe bekleding te voorzien? In dat laatste geval kunt u denken aan een bankje in de boot, een losse stoel of bijvoorbeeld het bed. Een andere factor die meespeelt is de benodigde stof. De ene boot zal groter zijn dan de andere! Ook de kwaliteit van de gekozen stof en het type stof dat u wilt gebruiken spelen mee in het bepalen van de boot stofferen prijs bij Dijkema Meubelstoffeerders.

Boot stofferen prijs berekenen voor uw boot

Wilt u weten wat de boot stofferen prijs in uw geval is? Neem eens contact met ons op. We maken graag een berekening voor u, om te kijken wat het kosten voor het stofferen zijn. Ook kunnen we u hierbij voorbeelden laten zien van reeds uitgevoerde projecten. Het geeft u een beeld van hetgeen mogelijk is bij het opnieuw bekleden van uw boot!

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl