Banken stofferen

Uw bank stofferen bij slijtage aan de bekleding

Het voordeel van een bank of stoel is dat een dergelijk meubelstuk zich door de tijd heen steeds meer zal vormen naar uw lichaam. Dit betekent dat het comfort wat de stoel of bank u biedt toe zal nemen! Het is voor veel mensen een reden om de bank niet direct te vervangen, wanneer de bekleding begint te slijten. Immers, een nieuwe bank zal niet direct het comfort bieden van uw huidige bank. Daarbij vergt de aankoop van een nieuwe bank een flinke investering. Het stofferen van een bank kan een goed alternatief zijn!

Dijkema Meubelstoffeerders helpt bij een bank stofferen

Dijkema Meubelstoffeerders heeft een ruime ervaring in het stofferen van meubels. Het stofferen van een bank is voor ons dan ook geen probleem! We starten met een inventarisatie van uw wensen. Welk type stof wenst u? Wat voor kleur stof past het beste bij de rest van uw interieur? Niet alleen bij slijtage aan de bekleding is een bank stofferen interessant. Een bank stofferen kan ook de oplossing voor u zijn, wanneer u uw interieur in huis wilt vernieuwen. Door het opnieuw stofferen van de bank ziet deze er als nieuw uit. Wij verwijderen de oude bekleding en zorgen dat het nieuwe stof strak op de basis van uw bank wordt aangebracht.

Meer informatie over Dijkema Meubelstoffeerders

Bent u benieuwd uit welke stoffen u kunt kiezen bij een bank stofferen? Wilt u weten of Dijkema Meubelstoffeerders ook andere meubels uit uw interieur van een nieuwe bekleding kan voorzien? Neem eens contact met ons op. We voorzien u graag van persoonlijk advies en staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Samen zorgen we dat uw meubels weer als nieuw lijken!

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl