Bank stofferen Groningen

Een bank stofferen Groningen laat u bij voorkeur doen door een echte vakman. Dijkema Meubelstoffeerders beschikt over dit vakmanschap. Uw bank, stoel of bankstel is bij ons dan ook in goede en vertrouwde handen. Als de stoffering van uw favoriete bank of stoel is versleten, dan hoeft u er zeker nog geen afscheid van te nemen. Wij kunnen ervoor zorgen dat u er na stoffering weer vele jaren plezier van kunt hebben.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Laat vakkundig uw bank stofferen in Groningen

Wanneer uw bank opnieuw gestoffeerd moet worden dan laat u dat natuurlijk niet door de eerste de beste doen. Een bank stofferen Groningen is een secure klus die u uitsluitend aan vakmensen moet overlaten. Zeker als de bank of de stoel een erfstuk is dat wellicht al meerdere generaties in de familie is. Wij kunnen de stoffering vervangen met vrijwel identieke stof om de stoel of bank in oude glorie te herstellen. Maar wilt u eens iets heel anders, dat ook de klassieke stijl van het zitmeubel niet aantast dan kan dat natuurlijk ook. Dijkema Meubelstoffeerders kan u altijd van advies dienen als u dat op prijs stelt.

Laat uw bank stofferen voor een scherpe prijs

Overweegt u om uw bank te laten stofferen in Groningen? Neem dan contact op met Dijkema Meubelstoffeerders via telefoonnummer 050 – 31 34 398. Wij maken graag met u een afspraak om uw bank e komen bekijken en met u de mogelijkheden door te spreken. U kunt uw vragen ook stellen via ons e-mailadres info@dijkemameubelstoffeerders.nl, of maak gebruik van ons contactformulier.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl