Bank stofferen Assen

Als u op zoek bent naar een specialist in Assen die uw bank op professionele wijze kan stofferen bent u bij Dijkema Meubelstoffeerders aan het juiste adres. Wij zitten veertig jaar in het vak en kunnen ieder type bank weer een nieuwe en modern uiterlijk geven door deze te stofferen.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Laat uw bank stofferen door Dijkema Meubelstoffeerders nabij Assen

Is uw bank versleten of past deze niet meer bij uw smaak of inrichting? U kunt een nieuwe bank aanschaffen, maar het is natuurlijk veel goedkoper om deze te laten stofferen. Dijkema Meubelstoffeerders nabij Assen is uw partner in deze. Wij kunnen uw bank herstellen of deze compleet restylen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u bij ons rekenen op kwaliteit en vakmanschap.

Onze specialisten in Assen adviseren u graag als u uw bank laat stofferen

Om de beste kwaliteit te kunnen bieden, werken we alleen met de beste materialen. Onze stoffen zijn van topkwaliteit en verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins. U kunt onze collectie bekijken in onze staalboeken. Hier hebben we zo’n 400 van, dus er is keuze genoeg! Uiteraard kunnen onze specialisten in Assen uw adviseren over de verschillende stoffen. Gaat u voor een trendy look, een klassiek uiterlijk of wilt u een stof die makkelijk schoon te maken is, onze specialisten maken graag een selectie voor u!

Naast het bekleden van banken, zijn we gespecialiseerd in het vullen van banken. De vulling is tenslotte bepalend voor het zitcomfort. De binnenkant van de bank is dan ook net zo belangrijk als de buitenkant, en wij kunnen u van beide voorzien.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl