Bank opnieuw bekleden in Groningen bij slijtage

Een versleten bekleding van een bank kan het interieur van de ruimtes binnen uw woning een rommelige uitstraling geven. Door een bank opnieuw te bekleden in Groningen, lijkt deze weer als nieuw en kunt u deze nog jaren blijven gebruiken! Zeker bij een bank die erg lekker zit of een emotionele waarde heeft, bijvoorbeeld doordat deze afkomstig is van uw ouders, kan het opnieuw bekleden hiervan des te meer het overwegen waard zijn. Wat voor type bank wilt u opnieuw bekleden in Groningen? Dijkema Meubelstoffeerders helpt u hier graag bij!

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Proces van een bank opnieuw bekleden in Groningen

Wanneer uw bank versleten is, kunt u de stoffeerders van Dijkema Meubelstoffeerders bij u thuis langs laten komen. Wij inventariseren de slijtage en beoordelen hoeveel werk het herstel van de bank ons zal kosten. Op basis van deze inventarisatie ontvangt u vervolgens een vrijblijvende prijsopgaaf. Bent u tevreden met de aangeboden offerte? In dat geval komen we het meubelstuk graag bij u ophalen, om deze in onze werkplaats van een nieuwe bekleding te voorzien. Uiteraard kunt u bij ons uit tal van verschillende soorten bekledingen kiezen. Zo sluit de bank straks weer naadloos aan op uw persoonlijke smaak. Als de bank van een nieuwe bekleding voorzien is, komen we deze bij u langsbrengen.

Bank opnieuw bekleden in Groningen op een boot

Naast de bank in huis, kunt u ook een bank op een boot of in een caravan opnieuw laten bekleden. In dit geval is het geen optie om de bank los te halen en mee te nemen naar de werkplaats. We zullen de bekledingswerkzaamheden daarom op locatie voor u uitvoeren. Neem vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden van het opnieuw laten bekleden van de bank door te spreken.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl