Bank laten bekleden in Groningen

Uw bank gaat misschien al vele jaren mee waardoor er slijtage ontstaan is. Maar wellicht is de bank verder nog in prima staat. Dan is het natuurlijk zonde om hem weg te doen. Uw bank opnieuw laten bekleden is dan een goede keus. Bij Dijkema Meubelstoffeerders in Groningen kunt u dit laten doen. Wij zijn aangesloten bij het Stoffeer Gilde en hebben al ruim vijftig jaar ervaring. Wij behandelen uw meubels met de aandacht en liefde die ze verdienen.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Moderne of klassieke bank laten bekleden in Groningen

U kunt bij ons zowel terecht met uw klassieke als met uw moderne bankstel. Wilt u uw favoriete bankstel nog niet wegdoen? Of misschien heeft u wel een bijzondere klassieke bank? Dan kunt u uw bank opnieuw laten bekleden bij ons in Groningen. Service en kwaliteit staan bij ons voorop. Wij bieden u dan ook aan om uw bank gratis bij u af te halen en hem ook gratis weer bij u te bezorgen zodra de bank opnieuw bekleed is. Ook komen we graag bij u langs met onze staalboeken met voorbeelden van veel verschillende soorten stoffen en leer. Zo kunnen zien wat bij uw interieur past en kunnen we bekijken wat uw wensen en de mogelijkheden zijn.

Neem contact met ons op

Wij kunnen bij u langskomen en u bent uiteraard ook welkom in onze winkel aan de Boterdiep 20 in Groningen. Heeft u vragen over het laten bekleden van uw bank? Bel dan naar 050-3134398 of stuur een mail naar info@dijkemameubelstoffeerders.nl. Wij staan u graag te woord over al uw vragen.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl