Bank bekleden Groningen

Al 50 jaar zijn wij bij Dijkema Meubelstoffeerders meester in ons vak: het bekleden van meubels. Van stoelen en banken tot boten en caravans, onze meubelstoffeerders kunnen het allemaal. Bent u op zoek naar een bedrijf in Groningen dat uw bank opnieuw komt bekleden? Dan zit bij Dijkema aan het goede adres.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Bank stofferen

U hebt een klassiek bankstel geërfd van je grootouders en wilt deze graag in de kamer zetten, maar het liefst wel met een nieuw stofje erop. Of uw moderne bank is zoveel opgezeten, dat deze toe is aan een nieuwe bekleding. Bij Dijkema behandelen we allebei de banken. We halen uw bank op, geven deze een nieuwe bekleding, en bezorgen hem vervolgens weer bij u aan huis. Door onze grote collectie aan stoffen en materialen ziet uw oude bank er straks weer zo goed als nieuw uit. Naast het stofferen, stoppen we ook nieuwe vulling in uw bank zodat deze straks weer helemaal goed zit.

Neem contact op

Ons bedrijf zit in Groningen op de Boterdiep 20. Als u vragen heeft over ons bedrijf, onze diensten of materialen kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel dan 050-3134398 of stuur een mailtje naar info@dijkemameubelstoffeerders.nl. Bij ons in de winkel verkopen wij meubelstoffen, zodat u meteen zelf kunt aangeven welk stofje u voor uw nieuwe bank wilt. Wij zijn maandag tot en met vrijdag geopend van 07:00 uur tot 16:45 uur en op zaterdag van 10:00 tot 14:00 uur. Op zondagen zijn wij gesloten.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl